Šventė „Saugi vaikystė“

Gegužės 17 dieną gimnazijoje vyko įspūdinga gimnazijos ABC tarybos organizuota šventė „Saugi vaikystė“,  skirta paminėti Vaiko dieną. Šias metais gimnazijos socialinė pedagogė Svietlana Mickuvienė pradinių klasių mokinius pakvietė sudalyvauti viktorinoje „Šis bei tas“ , o po jos vaikų diskotekoje. 

Atėjusius į menų dirbtuves  pradinukus pasitiko  IIIG klasės mokinės Miglė ir Skaistė ( renginio padėjėjos), kurios pavaišino visus saldainiais. Bet tai buvo nepaprasti saldainiai, o nuoroda į pasirinktą komandą.  Taip mokiniai susiskirstė į penkias komandas. O kokia komanda be kapitono! Jais tapo mokiniai atsitiktinai atsisėdę ant pažymėtos kėdės   Kapitonams buvo įteiktos kepurės.  Viktorinos pradžioje  mokiniai susipažino su taisyklėmis ir pasiruošė darbui.  Į suktus viktorinos klausimus ne visada buvo lengva atsakyti, teko ilgokai pasukti galvą. Bet laikui ištiksėjus, komandos turėjo pateikti atsakymus.  Džiugu, kad visos komandos  aktyviai diskutuodamos pateikė tinkamus atsakymus.    

Po viktorinos visi dalyvavo diskotekoje.  Diskotekos vedėjas buvo Augustas iš IIG klasės. Kartu su mokytojomis ir padėjėja Skaiste iš IIG klasės pradinukai taip šoko, kad net grindys lingavo. Džiugu, kad vaikai pritaikė žinomų liaudės šokių elementus ir smagiai trypsėjo ratelius, gyvatėles, suktinį.  Atokvėpio minutės buvo skirtos  nuoširdiems pokalbiams, bendravimui neformalioje aplinkoje. Šventę vainikavo pradinių klasių mokytojų organizuotas „saldainių lietus“. Šventė buvo labai smagi, o vaikai laimingi!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas