Apdovanojimai už kokybišką projektų įgyvendinimą

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2020-10-12
  • Kategorija: Didžiuojamės

Lietuvių k. mokytoja Jovita Mišeikienė ir anglų k. mokytojos Daina Mačiukūnienė ir Nadezda Tikhomirova sėkmingai įgyvendino tarptautinį kalbinį projektą „Tongue-twisters International" ir jų veikla buvo įvertinta Nacionaliniu Kokybės Ženkleliu. Vertintojai pastebėjo, kad šio projekto tema originali ir prasminga. Greitakalbių panaudojimas ugdyme padėjo mokiniams atskleisti turtingą Europos lingvistinę ir kultūrinę įvairovę. Projekto veiklas mokytojos  integravo į lietuvių, anglų kalbos,  dailės pamokas.  5-7 kl. mokiniai įgijo prasmingą tarpkultūrinę patirtį,  nes jie praktiškai pabandė ištarti greitakalbes turkų kalba. Tikimės, kad mokiniai ir mokytojai aktyviai dalyvaus naujuose kalbiniuose eTwinning projektuose.

 

2020-2021 m.m. į eTwinning projektų vykdymą aktyviai įsitraukė 4 kl. mokiniai su mokytoja Daiva Jurevičiene. Kartu su anglų k. mokytojomis Daina Mačiukūniene ir Nadezda Tikhomirova jie sėkmingai įgyvendino projektą gamtamoksline tematika „STEAM IN NATURE“, kuris  buvo  skirtas mokinių sąmoningumui ugdyti. Mokiniai eksperimentavo,  atliko bandymus, dirbo individualiai ir grupėmis. Projekto veiklas mokytojos integravo į pasaulio pažinimo, matematikos, dailės ir technologijų bei anglų kalbos pamokas. Tai padėjo ugdyti mokinių pažinimo, iniciatyvumo ir kūrybingumo, komunikavimo kompetencijas.  Mokytojoms Daivai, Dainai ir Nadezdai suteikti  Nacionalinės Kokybės Ženkleliai  už projektą „STEAM IN NATURE". Esame tikri, kad dabar jau penktokai, o mokytoja Daiva su savo naujais mokiniais  įgytą ,,eTwinning“ patirtį pritaikys naujuose projektuose.

 

Mūsų gimnazijos bendruomenė ir jos draugai džiaugėsi „eTwinning“ projektu „Paskutinis skambutis-2020", kurio veikla buvo aktyviai viešinama gimnazijos FB puslapyje ir svetainėje. Šiame projekte dalyvavo gimnazijos mokiniai ir 17 mokytojų.  Projektas buvo  skirtas tradicinei Paskutinio skambučio šventei paminėti. Keletas mokytojų pateikė paraiškas gauti Nacionalinį kokybės ženklelį. Smagu pranešti, kad jis buvo suteiktas Nadezdai Tikhomirovai, Dainai Mačiukūnienei, Jūratei Mickuvienei, Laimutei Šukauskienei ir Jovitai Mišeikienei.  Nacionalinė projektų vertinimo komisija pastebėjo, kad šio projekto idėja ir turinys  įgyvendinti kūrybiškai ir kokybiškai.   Vyko bendradarbiavimas virtualioje erdvėje su partneriais – Alytaus Putinų gimnazija. Smagu, kad buvo surengtas bendras nuotolinis mokinių susitikimas, taip pat įvyko ir susitikimas gyvai – partnerių komanda atvyko pas mus į svečius.  Mokiniai buvo įtraukti į bendradarbiavimo veiklas Twinspace aplinkoje, skatinami  dalintis nuomonėmis forume . IKT naudojimas buvo įvertintas kaip  stiprioji  veiklos sritis. NKŽ paraiškose ir Twinspace aplinkoje vertintojai rado mūsų projekto veiklų refleksiją.    Taigi visos projekto veiklos įgyvendintos kokybiškai.  Mūsų gimnazijos mokytojai gali dalintis turininga patirtimi su kolegomis. Džiaugiamės sėkme ir dėkojame visiems už palaikymą! Naujais mokslo metais  įsijungsime į naujas veiklas ir projektus. 

Tarptautinio virtualaus bendradarbiavimo projekto „eTwinning“ komanda nuoširdžiai dėkoja, kad vykdome tarptautinio virtualaus bendradarbiavimo projekto „eTwinning“ projektus ir linki mums ilgos ir produktyvios draugystės su programa!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas